På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

BO KASPERS ORKESTER (SE)

Endelig tilbake til Canal Street! Et av våre aller mest etterspurte band – siden de var her sist i 2009.

Bo Kaspers Orkester
Siden 1992 har Bo Kaspers Orkester gitt ut 11 studioalbum og tre samleskiver som til sammen har solgt i over  2 miljoner eksemplarer. I 2012 slapp de sitt nye album "Du borde tycka om mig", som er produsert av Christian Walz. Ny plate er på gang.

De har har på over to tiår skapt klassiske låter som "Det går en man omkring i mina skor", "Hon är så söt", "Amerika", "Ett & noll", "Vi kommer aldrig att dö", "Ett ögonblick i sänder", "Undantag", "I samma bil" och "Innan allt försvinner". Deres lett sofistikerte blandning av pop, jazz og latinamerikansk musikk med tekster som skildrer hverdag og relasjoner ble i hjemlandet Sverige belønnet med en Grammis for Årets band 1998.
 
Bandet har en stor fanskare og er en fest for en enhver stor anledning!
Album som ” Söndag i sängen” i 1993 og braksuksessen ”På hotell” i 1994,  og de etterfølgende  ”Amerika” (1996), ”Kaos” (2001), ”Vilka tror vi att vi är” (2003) og den forrige ”Hund” (2006) har vært publikumsfavoritter.

Bo Kaspers ble dannet i 1991 og består av Bo Kasper Sundström (vokal og gitar), Fredrik Dahl (trommer), Michael Malmgren (bass), og Mats Schubert (tangenter og gitar). I de siste årene har også trompetisten Peter Asplund vært med å satt sitt preg på BKO-soundet og gitt stadige hint tilbake til de første jazzete suksessplatene. Den distinkte bruk av visper fra trommis Dahl på de siste utgivelsene drar også linjene bakover.

På Sam Eydes plass torsdag 23. juli kl. 22:00. Samme kveld spiller også Ask (17.30), Bel Canto (18:45) og Vamp (20:15).

Kjøp billetter her!

Relevante linker

Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: