På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

VAMP

Vamp – endelig til Canal Street! "Skal ikke Vamp snart spille på Canal Street, de ville jo passe så glimrende”! Ja det ville de! - men faktisk har det ikke passet før nå.

Og nå kommer de til hovedscenen – med ny og utrolig sterk besetning!
Denne nye gjengen har nettopp lagt bak seg noen intense og inspirerende dager med produktiv øving og det lanseres nå en spennende besetning som kanskje vil komme overraskende på noen. Ny gitarist i bandet er selveste ”mr Blues” Bjørn Berge. Som kjent har han selv  en egen  og sterkt profilert karriere som soloartist.

Øyvind har uttalt til NRK at han har brukt mye av sommeren til å tenke på Vamps besetning og fremtid,. Og han bråvåknet plutselig en natt på sensommeren med en sprek ide.  Nå syns han det er underlig at tanken på Bjørn Berge ikke kom før. Kjetil Dalland blir Vamps nye bassist. Han er opprinnelig fra Tysnes, men er bosatt i Tromsø. Han har blant annet  jobbet mye med Mari Boine de siste årene.

Bandet annonserte sent i fjor høst at 2014 ville bli et friår, men nå kribler det blant nye og gamle medlemmer. Vamp er allerede på vei ut av  ”dvalen”. Vamp  turnerer  igjen i 2015  og har planer om nye innspillinger i vinter. Besetning: Bjørn Berge, Odin Staveland, Øyvind Staveland, Kjetil Dalland, Jan Ingvar Toft.
Vi gleder oss enormt til dette!

 

Relevante linker

Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: