På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

Simpelthen

Vi har gleden av å presentere et særdeles talentfullt, ungt jazzband til Canal Street - vinnerne av fjorårets talentscene: Simpelthen!

Simpelthen ledes av trompetisten og komponisten Oscar Andreas Haug. De spiller egenkomponert materiale av Haug og vant med dette fjorårets talentscene på Canal Street. Bandet ble til på musikklinja på Dahlske vidregående skole i Grimstad.

Trompetist Oscar og bassist Håkon går sitt avsluttende år der, mens pianist Johannes og trommeslager Tobias har vært på Sund folkehøgskole dette året. I år utvider de bandet også med Zakarias Meyer Øverli på saksofon, fra Edvard Munchs musikklinje i Oslo. Oscar har bodd i Arendal i fem år. På denne tiden har han hatt glede av å få delta i Sørlandets rike musikkliv, gjennom bl.a. Sørnorsk ungdomsstorband og Arendal Big Band. Til høsten skal Oscar videre på studier på jazzlinja i Trondheim.

Besetning:

Oscar Andreas Haug - trompet, Zakarias Meyer Øverli - saksofon, Johannes Rønning - piano, Håkon Hult-Nystrøm - bass, og Tobias Rønnevig - trommer.

Relevante linker

Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: