På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

Informasjon

Canal Street er en av Norges aller fineste musikkfestivaler og har sine røtter i jazz og blues. Festivalen arrangeres i 2018 for 22. år på rad. En av festivalens kjennetegn er bruken av spesielle arenaer, der særpreg og opplevelse går hånd i hånd med musikalske møter.

KONTAKTINFORMASJON

Canal Street AS
Organisasjonsnummer 990 050 430
Nedre Tyholmsvei 16
4841 Arendal

Festivalleder
Mats Aronsen
90 52 91 27 - mats@canalstreet.no

Vil du jobbe som frivillig? Send epost til frivillig@canalstreet.no

GENERELT OM FESTIVALEN

Mennesker, musikk, magi

Fyrjazz på lille Torungen fyr, badeblues & plaskejazz i Merdø uthavn, bohemjazz på ferjestedet Kolbjørnsvik og ”Føling på fyllinga” på Heftingsdalen renovasjonsanlegg er noen eksempler på dette.

Sted, kultur og historie

Som en festival som både har jazz og blues som utgangspunkt, gir dette spesielle muligheter til å vise de ulike musikalske uttrykk i spekteret mellom to genre som historisk henger tett sammen.

Ved å ta i bruk de maritime miljøer og de særegne arenaer som Arendal har å by på, ønsker vi å lage en helhetlig opplevelse der sted, kultur og historie danner virkningsfulle rammer rundt musikalske møter mellom artister og publikum.

Canal Streets programstrategi er å tilby det beste av det norske, det nye spennende, men også det tradisjonelle uttrykket innen genrene. Vi har gjennom årene hentet mange artister fra våre skandinaviske naboland, og har fra 2006 også kunnet tilby større, internasjonale artister.

Canal Street praktisk informasjon

Her har vi samlet litt informasjon om ting og tang vi mener kan være nyttig for deg før under og kanskje etter festivalen

Festivalpass og dagspass

Gjelder alle arenaer. Festivalpass og dagspass må byttes i armbånd på Festivalkontoret.

Festivalkontor

Festivalkontoret holder til på Poppes plass, ved siden av Strand Café, i Nedre Tyholmsvei 13. Her får du informasjon om alt du måtte lure på vedrørende festivalen. :) Vi akkrediterer festivalens gjester her, det vil si at som publikummer er det her du bytter dagspass og festivalpass til armbånd. Dagspass byttes til bånd den dagen du har dagspass for.

Det er også mulig å kjøpe billetter til festivalen på festivalkontoret. I tillegg kan du få kjøpt drikkebonger som du kan bruke på konsertene på Sam Eydes plass.

Vi selger dessuten selvsagt årets Canal Street t-skjorter!

Mistet/Funnet
Om du skulle være så uheldig å miste noe i festivalperioden er det greit å vite at alt vi finner eller får levert inn blir levert til Festivalkontoret på Poppes plass. Der er det åpent hver dag under festivalen (se tider nedenfor). Etter festivalen blir verdisaker vi har funnet levert til politiet.

Åpningstider for festivalkontoret er:
23. juli: 13:00–20:00
24. juli: 11:00–14:30
25. juli: 11:00–18:00
26. juli: 11:00–18:00
27. juli: 11:00–18:00
28. juli: 11:00–16:00

Velkommen til festivalkontoret!

Aldersgrenser

På de fleste arrangementene er det ingen aldersgrense, med unntak av konserter på kulturhuset / utesteder hvor utestedets egen aldersgrense gjelder.

Barn og konserter

På BarneStreet er alt gratis.

Ved kveldsarrangementer og Fyrkonserten må barn være i følge med voksen. Barn under 12 år kommer gratis inn på alle konserter unntatt Pollenkonserten lørdag, her er det kr 100,- for barn fra 3 til og med 16 år.

Barn under 3 år går alltid gratis.

Bevegelseshemmede

Alle er velkomne på Canal Street. Trenger du ha med ledsager går han/hun gratis mot framvisning av gyldig ledsagerbevis. Vi gjør vårt beste for at alle skal få en god konsertopplevelse, selv om noen av arenaene våre kan være praktisk utfordrende. Ved spesielle behov, ta kontakt med festivalen god tid i forkant.

Diverse praktisk informasjon

Medbrakte drikkevarer, alkohol eller andre rusmidler, glassflasker, skarpe gjenstander, paraplyer eller profesjonelt foto- og filmutstyr er ikke lov på konsertområdene.

Vi anbefaler å benytte bong-på-mobil til hovedkonsertene på Sam Eydes plass. Med tjenesten TicketCo kjøper du Cash Free-bonger som kan byttes inn mot drikke. Bongene har form som en unik QR-kode som lagres på din mobil, for så å scannes av betjeningen i baren. Du har til en hver tid kontroll på beløpet, og i tillegg vil du få et kvitteringsarkiv på alt du har kjøpt.

Gå til denne nettsiden VIA MOBILEN DIN og følg anvisningene der; det er enkelt å sette opp en brukerkonto. Med dette systemet unngår vi ventetid på kortterminaler og vekslepenger, dermed minker køen i baren og du kan raskere vende tilbake til å nyte musikken. Hurra!

(Merk: Foreløpig gjelder dette systemet kun for konsertene på Sam Eydes plass, torsdag og fredag.)

Transport

Vi holder våre konserter på forskjellige arenaer og vi prøver så godt vi kan å få deg dit på best mulig måte.

Til Merdø
Canal Street har et eget transportopplegg: Buss fra sentrum (buss-stopp v/ Peder Thomassons gate) fra kl 13 og utover til ca kl 15:30. Publikum tas over i ferger fra Rævesand. Retur etter konserten. Buss-/fergebillett er ikke inkludert i konsertbillett. Kr 150,- t/r. Barn under 12 gratis.

Til Arendal kirkegård
Ingen spesiell transport. Ta vanlig buss fra byen – eller bil (det finnes en del parkeringsplasser). Det beste er kanskje bare å gå opp fra sentrum, det tar ca 15 minutter.

MF Kolbjørn III seiler hvert 20. minutt fra byen. Under Canal Street kjøres ekstra nattferge frem til kl. 03:00 (onsdag–lørdag).

Tromøyferja seiler kvart over og kvart på fra byen. Under Canal Street kjøres ekstra nattferge fram til kl 03:00 (onsdag–lørdag).

For tilreisende i båt er det mulig å legge til i Arendal Gjestehavn på Rådhusbrygga.

Et kart over Canal Street sine scener opp gjennom tidene:

Et kart over scener som Canal Street har brukt
Tegner: Tore Knutsen

Last ned kart
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: