På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

Vi inviterer talenter!

Talentscenen "Understreet" arrangeres hvert år i forbindelse med Canal Street. Vi inviterer nå unge talenter til årets Talentscene!

Underwing var én av to vinnere i 2017

Canal Street inviterer unge talenter til festival! Vi arrangerer talentscenen "Understreet" under årets Canal Street - torsdag 26. og fredag 27. juli på dagtid på Clarion Hotel Tyholmen.

Talentscenen er alltid populær! En egen jury vurderer deltakerne og salen er fullsatt av entusiastisk publikum. Den – eller de – som vinner blir tilbudt spillejobb på neste års festival!

I 2017 vant rockebandet Underwing og jazzbandet Simpelthen, - forøvrig første gang vi har hatt delt førsteplass.

Egne låter

Vi setter fokus på låtskriver-kunsten, i tillegg til fremføring og kunstnerisk uttrykk. Vår samarbeidspartner er som tidligere Sørnorsk Jazzsenter, samt at vi benytter oss av kompetanse fra UIA og musikklinja ved Dahlske VGS. Fagpersoner fra disse institusjonene vil danne en fagjury som kårer en vinner.

Påmelding og frist

For å melde deg på talentscenen ”Understreet” må du være fra Agder eller Telemark og være mellom 15 og 25 år (om dere stiller med band må flertallet oppfylle kriteriene). Du må sende en demo eller lydfiler til oss senest innen 25. mai.

Kontakt: Simen Svanevik Bendiksen, e-post: talentscenen@gmail.com, tlf 97132654.
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: