På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

Frivillig

Canal Street er helt avhengig av en stor og entusiastisk stab, og vi trenger hvert år frivillige til de ulike gruppene. Vi har lyst til å ha DEG med som frivillig!

Vil du være med som frivillig? Send en e-post til frivillig@canalstreet.no og skriv navn, mobil og e-postadresse, og hvilken gruppe du ønsker å jobbe i. Se også vår facebookgruppe for de frivillige.

Her er en oversikt over gruppene og gruppeledere.

En frivillig jobber 18 timer (pluss litt til) for å kunne få festivalpass og fulle rettigheter som frivillig. I tillegg må du ha det gøy under festivalen, høre mye god musikk, treffe hyggelige mennesker, sette deg inn i Canal Streets informasjon og verdier, stille på alle dine vakter og oppføre deg pent!

Som frivillig får du:

GRATIS festivalpass (eller egentlig frivilligpass) – tilgang til alle konserter.

Rabatt på billetter: Alle registrerte frivillige får i tillegg muligheten til å kjøpe dagspass til kun kr 550,- (lørdagens dagspass kr 400,-) og festivalpass til kun kr 1350,- (alle inkl. bill.avgift). Tilbudet gjelder frem til 20. juli. Vi har satt en grense på 4 dagspass totalt per frivillig, maks 2 pr dag, og maks to festivalpass.

Merk: Billettene reserveres i den frivilliges navn, og hentes på frivilligkontoret på Kilden (der man akkrediteres). Betaling skjer ved henting. Den som skal benytte disse billettene må være med, slik at båndet kan festes til armen. 

Canal Street-frivillig t-skjorte.

Mat under festivalen:
Frokost & frokostmøte, kl. 10 onsdag–lørdag.
Lunsj de dagene du jobber, kl 13:00–16:00.
Brødmat o.l utover kvelden til de som har sene vakter, kl 16:00–21:00.
All matservering skjer på Kilden, inngang fra Kanalplassen på toppen av trappene.

Frivilligfest!!! Tid og sted kommer.

Mange gode venner og herlige festivalminner!

Vi gleder oss til å skape magi med fantastiske frivillige under Canal Street 2018! For å registrere deg, eller stille spørsmål – send e-post til frivillig@canalstreet.no.

Akkreditering av frivillige:

Akkreditering skjer først og fremst mandag 23. juli fra 13:00–20:00 og tirsdag 24. juli fra 11:00–20:00 på Frivilligkontoret på Kilden (inngang fra Kanalplassen). Vi håper flest mulige av dere har muligheten til å akkreditere dere disse to dagene.

Skulle dere ikke få det til er det også muligheten under selve festivalen, vi holder da åpent fra 11:00–20:00.

Det er også på Kilden at det avholdes morgenmøter og serveres frokost og lunsj for de frivillige. Inngang fra Kanalplassen, til venstre rett innenfor døra - vi sees!

Se klipp fra NRK om det å være frivillig her
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: